Corona kilo’s away? Detox je mee?

Gisteren heb ik een slowjuicer gekocht. Zo een apparaat waar je heerlijke juices mee kan maken die je lichaam een enorme boost geven. Geen overbodige luxe in deze tijd. Gembershotjes, groentesapjes en kickstartjuices…Het kan allemaal met deze mooie slowjuicer van Taylor Swoden. Een plaatje om te zien en super handig in gebruik!

Taylor Swoden – slowjuicer

Ik heb er het boek van Joost Duisterwinkel maar gelijk bij gekocht voor de nodige inspiratie en ik moet zeggen…Ik ben verkocht!

De komende dagen ga ik mij voorbereiden op een detox kuur van 3 dagen. Even geen cafeïne, zuivelproducten, zoetigheden en/ of vlees (at ik toch al niet!) en brood. Ik ben nu bezig een zelfgemaakt schema op te stellen zodat ik over een paar dagen kan beginnen met mijn 3 daagse detox kuur.

Uiteraard kan je ook heel makkelijk zo een detox kuur bestellen via diverse sites (erg duur meestal ook!), maar ik wil het vers, biologisch en met een twist of Ibiza….Dus dan maar zelf aan de slag! Zodra ik het schema met allerlei lekkere sapjes heb gemaakt zal ik het uiteraard via mijn site delen.

Ondertussen heb ik mijn koelvriescombinatie ook een make-over gegeven, waar ik straks mijn lekkere verse biologische (uit eigen moestuin) juices kan invriezen en/ of bewaren.

Ik kan niet wachten! Wat jij? Zullen wij samen een stap doen naar een gezonder lichaam, meer energie en tegelijkertijd een beetje dat Ibiza gevoel beleven? Difrute de Ibiza…Join me!

Voor vandaag staat zo eerst yoga op de planning en vanmiddag een heerlijke wandeling door het bos. Wat zijn jouw plannen? Geniet in ieder geval van elk moment en koester de mooie momenten van deze heerlijke zonnige nieuwe dag vol nieuwe indrukken en kansen!

Namasté! Liefs, Lola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *