Fit & slank uit de crisis? Let’s do this together!

Nu wij nog 28 dagen extra thuis zullen moeten blijven, is de kans groot dat je eerder naar ongezonde snacks zult grijpen en minder actief bent. Dat is allereerst erg ongezond uiteraard en ook jammer want na regen en crisis komt hopelijk zonneschijn….en dus ook het bikini seizoen! Are your ready to rock your body?

Thuis sporten kan namelijk heel gemakkelijk tegenwoordig! Er zijn nu zoveel online lessen die je kunt volgen via Zoom, Facebook en/of via je eigen sportschool. Doe mee! Vergroot die longcapaciteit en wordt en/ of blijf gezond tijdens de Coronacrisis! Let’s try to make the best out of this time @ home!

Vandaag ga ik dus beginnen met de ROCK YOUR BODY – 28 days challenge van Green Happiness & Model Workout. Een absolute aanrader! Het is een compleet pakket met een voedingsschema dat je ontvangt en een toegangscode voor online workouts. Tevens vind je in het boek heerlijke, 40+ plantaardige (glutenvrije) recepten die je in no time op tafel serveert. De foto’s zijn genomen op het zonnige, magische Ibiza. Deze mooie plaatjes maken het boek helemaal af! Strakker in je vel worden hoeft dus helemaal niet saai te zijn!

Dus mocht je of graag nog even wat kilo’s kwijt willen raken, fitter willen worden of beter voor je lijf willen zorgen: dit boek gaat je er zeker bij helpen!

Are you with me?

Fijne dag allemaal! Stay home, stay safe & save lives! Namasté!

Liefs, Lola.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *