15 dagen verplicht thuis? @ 10 tips!

Nu het Coronavirus een grote impact heeft op ons sociaal leven en er een kans is dat wij straks allemaal 15 dagen verplicht thuis komen te zitten, hieronder wat tips om je een beetje te vermaken en tevens nog wat nuttigs uit de komende twee weken te halen.

1. Doe een cursus!
Schrijf je in voor een online cursus en leer een nieuwe taal of kies een cursus waar je uiteindelijk je beroep van zou willen maken;

2. Sport!
Sport lekker thuis! Op Youtube vind je zoveel work-outs die je gemakkelijk thuis kunt doen. Op https://www.yogaonline.nl/yogatv/ vind je tevens ook heerlijke yoga sessies en meditaties die je helpen te ontspannen in deze stressvolle tijd.

Workout @ home

3. Ga shaken, doe Zumba!
Daar op aansluitend….Doe je leukste dans outfit aan en go loco! Zumba kan ook gewoon lekker thuis! Je vergeet even al je zorgen, verbrandt calorieën en het houd je even bezig. Check dit onderstaande filmpje maar is! Ik vind William Flores echt een topper!

4. Start met schrijven!
Schrijf die bestseller! Wilde je altijd al een boek schrijven, maar je hebt er nooit de tijd voor gehad? Nu is je kans! Schrijf alles van je af! Wat je voelt, hoe je over iets denkt…je fantasieën, je dromen…Alles kan, alles mag!

Stappenplan boek schrijven – hoe ik debuteerde met een thriller en waarom ik mijn tweede boek niet afkreeg

5. Wordt blogger!
Of pak het iets kleiner aan en start met je eigen blog! Ik vind het heerlijk om dingen van mij af te schrijven en tevens andere mensen met mijn blogs te inspireren. Als je wilt kan je er door affiliate marketing of Adsense ook nog is geld mee verdienen.

6. Ga ontspullen!
Niets te doen? Mooi moment om te ontspullen, want zeg nou is eerlijk…Heb je echt vijf zwarte jurkjes nodig en 40 borden? Een opgeruimd huis zorgt bovendien voor meer rust en het laat je de spullen die je hebt waarderen.

7. Netflix!
Zin in een relaxt middagje? Uiteraard mag dan Netflix niet ontbreken! Dit zijn mijn aanraders (in willekeurige volgorde):

  • Toyboy (Spaanse serie over een stripper die verdacht wordt van moord);
  • No puedes esconder (Spaanse serie over een moeder en dochter die Mexico ontvluchten en hun vader die maffiabaas is achterlaten);
  • After (film over twee geliefde die totaal van elkaar verschillen maar oneindig veel van elkaar blijken te houden);
  • Geheim agent Marnie (super grappige tekenfilm over een verwende huiskat. Een leuke film voor het hele gezin!)
  • Costa! (Film en serie over een stel proppers aan de kust van Salou. Deze film en serie helpen mij altijd door moeilijke tijden. Toen mijn vader overleed keek ik haast dagelijks naar Costa! Deze film maakt mij blij. Een lekkere feel good movie dus! My all time favorite film!

8. Cupcakes: voor jezelf, je gezin & je huisdier!
Morgen is Mister Snowball jarig! Hij wordt dan 5! Whoehoe big party dus! Ik heb hem nu twee jaar, mijn lieve kleine witte pluizenbol! Morgen ga ik dus cupcakes maken. Dit kan jij ook doen met je gezin! Gewone lekkere chocolade of fruit cupcakes voor jezelf en je familie en een heerlijk vistaartje voor je trouwe viervoeter!

https://www.reaaldierenzorg.nl/weetjes/kat/verjaardagstaart-voor-je-kat/

9. Ga lekker lezen!
Lees eindelijk al die boeken die je zo graag had willen lezen, maar geen tijd voor hebt gehad de afgelopen tijd. Ik heb hier ook nog een paar boeken liggen die ik graag nog wil lezen. Vandaag begin ik met dit boek:

Yoga girl 2 – Wachten op de ware, Audrey Carlan

10. Werken!
Uiteraard gaat het leven wel gewoon door en moet er ook gewerkt worden! Maar dat zijn dingen voor morgen! Vandaag is het zondag en hopelijk kan je ondanks alles toch nog een beetje van deze dag genieten! Morgen gaan wij allen weer aan het werk…Waarschijnlijk de meeste van ons wel van huis!

Voor nu wens ik jullie in ieder geval een fijne zondag allemaal! Stay safe friends! Blijf binnen, volg het nieuws en luister naar de adviezen! Hopelijk kunnen wij dan met Pasen weer heerlijk met zijn allen samen (knuffelend) genieten van het lente zonnetje op een terrasje ergens aan de kust!

Namasté!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *