Wintertijd…tijd voor limoen/ spinazie taart, green smoothies & ridiculously good ideas!

De wintertijd is weer ingegaan vannacht! Heb jij wel een uurtje extra kunnen slapen? Ik was helaas weer, zoals gewoonlijk, eerder wakker dan gewenst. Maar ja, dat ene uurtje extra vandaag komt op zich wel goed van pas! Want zo op de vroege ochtend heb ik meestal belachelijk goede ideeën…!

Gisteren ben ik vroeg naar de markt gegaan voor wat vers fruit en een wandeling langs de kraampjes. Ik vind het altijd wel gezellig, zo beetje slenteren op de markt. En het scheelt mij euro’s! Want fruit en groente zijn daar echt veel goedkoper dan in de supermarkt te verkrijgen. En het is nog lekker vers ook.

73224768_553847912014846_1246190876967829504_n
De Haagse Markt – https://dehaagsemarkt.nl/ Koop je fruit & groenten op de markt! Het scheelt je echt euro’s!
73333362_412141739470014_6991346102276456448_n
Ridiculously good ideas – green smoothie – Ibiza – Wintertijd

Vanochtend in no time een groene smoothie van al dat lekkers kunnen maken met aardbeien, mango, spinazie en banaan. Heerlijk gewoon en super gezond! Een goede start van de dag dus, want toen kwamen ineens die belachelijk goede ideeën in mij op…

Gisterenmiddag ben ik namelijk even naar de Primark geweest. Nee, ik heb niets geshopt no worries, maar moest nog even wachten tot mijn yoga les zou beginnen dus ben gaan window shoppen. Man oh man wat hebben ze toch een leuke dingetjes daarzo! Gelukkig laat ik voortaan mijn pinpas thuis en heb ik alleen mijn cash geld voor de dagelijkse boodschappen bij mij (tip!), want anders…

73475044_493666884695348_2278732634475462656_n
Minnie Mouse – Disneyland – Winter – Always a good idea – never grow up – Take me to Neverland! Primark

En ja ze hebben er erg leuke kleding, maar dat was het niet. Overal om mij heen staarde of Mickey of Minnie mij aan…Om maar te zwijgen van Marie (mijn kleine witte vrouwelijke Mr. Snowball <3 ) Poppen, tassen, kerstspullen…Zo leuk allemaal! Pff, want naast mijn liefde voor Ibiza heb ik namelijk ook nog een enorme zwak voor Disneyland. Please take me to Neverland! I don’t wanna grow up!

En dat laatste bleef dan ook in mijn hoofd zitten. Take me to Neverland! Dus vanochtend, in de vroege ochtend, terwijl ik genoot van mijn extra uurtje en een lekkere groene smoothie, kwamen dan ook die ridiculously good ideas….Why not go to Neverland? First stop Disneyland. Second Ibiza!

Dus nu ga ik voor mijn birthday eerst een paar daagjes naar Disneyland om vervolgens door te vliegen naar mijn geliefde eiland Ibiza! Kan de wintertijd nog mooier beginnen? Jazeker wel! Met een lekkere gezonde vegan limoen/ spinazie taart die ik nu ga bakken!

Voor meer healthy vegan cake, check dit boek!

Screenshot 2019-10-27 at 09.17.06
Vegan taart – www.bol.com – Audrey Fitzjohn

Een hele fijne zondag allemaal! Geniet van dat ene uurtje extra, luister altijd naar je belachelijk goede ideeën & Never grow up! Tot op een zekere hoogte dan 😉

Namasté!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *